Κάντε την προσωπική σας στιγμή γιορτή!

Κάντε την προσωπική σας στιγμή γιορτή!

Κάνε την προσωπική στιγμή γιορτή

 

Το νησί της Κύθνου και ιδιαίτερα η Παναγία Κανάλα, τα τελευταία χρόνια αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο για διακοπές αλλά και για όσους θέλουν να γιορτάσουν τις προσωπικές τους στιγμές με φόντο το Αιγαίο.

Το ειδυλλιακό τοπίο του ακρωτηρίου της Παναγιάς Κανάλας, η ενέργεια του που αποπνέει το παλιό μοναστήρι πάνω από το πευκόδασος, ο ήχος των κυμάτων που σκάνε στα βράχια ακριβώς  κάτω από την εκκλησία συνοδεύοντας τους ιερούς όρκους των μυστηρίων είναι λίγοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να διοργανώσετε στο νησί μας την προσωπική σας σημαντική στιγμή.

 

Στην παραλία της Μεγάλης Άμμου θα συναντήσετε την Αλμύρα, ένα μαγαζί πάνω στη θάλασσα, που ατενίζει την Παναγιά Κανάλα.

Ιδιοκτήτρια, είναι η γνωστή σολίστ σαντουριού  Ελένη Φίλιππα, που με την οικογένεια της αποφάσισαν να σας παρέχουν το πιο φιλόξενο περιβάλλον.

Στην Αλμύρα, οποιαδήποτε προσωπική σας στιγμή μετατρέπεται σε γιορτή.  Ο γάμος με εκείνον ή εκείνη που ίσως γνωρίσατε στο νησί μας, η βάφτιση του παιδιού σας, το bachelor πάρτυ κάτω από τα αστέρια κ.α.


Η Αλμύρα παρέχει :

  • Ένα εξαιρετικό μενού κρεατικών, θαλασσινών ή vegan, με τις καλύτερες πρώτες ύλες και μαγειρεμένα υγιείνα.
  • Ζωντανή μουσική, με εξαίρετους συναδέλφους της Ελένης Φίλιππα που σας εγγυόνται ποιοτική διασκέδαση και κέφι.

Η Αλμύρα συνεργάζεται με τα καλύτερα  catering  για να φτάσει στο απόγειο την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας αναλαμβάνοντας το στήσιμο της εκδήλωσης σας πάνω στην άμμο, με στολισμό και τη μουσική να περιλαμβάνονται.

 

Τέλος οι στιγμές σας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ρομαντικές καθώς η Αλμύρα προσφέρει θεραπευτικές υπηρεσίες ευεξίας και μασάζ για εσάς και τους καλεσμένους σας, σε συνεργασία με το κέντρο εναλλακτικών θεραπειών Mystic Neverland Kythnos Retreat.

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn